Zayıf Gösteren Pantolon Nedir? İnce Gösteren Pantolon Seçimi Nasıl Yapılır?

zayıf gösteren pantolon

Pantolon neredeyse her dolabın ana kombin parçalarından birisidir. Dolabınızda ne tür pantolonlar olduğu nasıl görüneceğinizi de belirler. Sizi zayıf gösterecek pantolon tercihi yaparak çok daha ince ve formda bir görünümü kolaylıkla elde edebilirsiniz. Doğru tüyolardan yararlanarak 1 beden hatta 2 beden zayıf gösteren pantolon tercihi yapılabilir.

Seçtiğiniz pantolonlarda daha zayıf görünmek istiyorsanız yazımızı okumaya devam edin. Sizin için sihirli dokunuşlar yaratacak tüyolar vereceğiz. Zayıf gösterecek pantolon tercihini nasıl yaparım, hangi modellerden almalıyım diye merak ediyorsanız işte size süper tarz ipuçları!

 

Büyük Beden Zayıf Gösteren Pantolon Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

 

Hangi kiloda olursanız olun doğru tercihlerle süper şık görünme şansınız vardır. Büyük beden pantolon seçerken bazı detaylara dikkat ederek kendinizi olduğunuzdan daha zayıf gösterebilirsiniz.

Zayıf gösteren pantolon modelleri büyük beden giyenler için mükemmel kurtarıcılardır. Bu açıdan büyük bedenler için en uygun pantolon seçenekleri likralı, toparlayıcı pantolon seçenekleridir. Likralı ve toparlayıcı zayıf gösteren pantolon göbek, kalça ve bacakları toparlayarak ince gösterir. Göbek ve bel bölgesi daha genişse yüksek bel likralı, toparlayıcı modeller tercih edilmelidir. Büyük beden pantolonlarda zayıf gösteren seçenekleri tercih etmek için şunlara dikkat etmelisiniz;

  1. Büyük beden pantolon yapısı likralı yani esneyen yapıda olmalıdır.
  2. Likralı ve esnek pantolon modellerinde toparlayıcı olanlar tercih edilmelidir.
  3. Büyük beden kot pantolonda derin çivit mavisi veya siyah gibi koyu tonlar seçilmelidir.
  4. Bel ve göbek bölgesi genişse büyük beden pantolonlar yüksek belli olmalıdır.
  5. Tek düğmeli ve fermuarlı ya da tayt şeklinde olan modeller göbeği toplar.
  6. Ayak bileğinin 1-2 santim üzerinde biten pantolonlar boyu uzun gösterir.

Unutulmamalıdır ki vücut tipine uygun büyük beden pantolon seçimi yapmak önemlidir. Vücudunuzu tanıdığınız ölçüde iyi kıyafet tercihi yapabilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

 

Vücut Tipinize Göre Pantolon Seçimi

 

Hangi zayıf gösteren pantolon stillerinin vücudunuzu daha güzel gösterdiğini bilerek doğru seçimler yapabilirsiniz. Vücut tiplerine göre pantolon seçimi yaparken uygun stilleri keşfetmek gerekir. Çünkü; armut, elma veya kum saati gibi farklı vücut tipleri için zayıf gösterilmesi gereken vücut bölgeleri farklıdır. Örneğin; bacakları zayıf gösteren pantolon bacak kısmı kalın olanlar için seçilecek pantolon seçenekleridir. Şeritli olan pantolonlar bacakları olduğundan daha ince ve uzun gösterir.

Minyon vücut tipindekiler kısa pantolon modellerinden uzak durmalıdır. Büyük bedendeki vücut tipleri kısa paça pantolonlar, bol paça pantolonlar, çok açık renk pantolonları tercih etmemelidir. Koyu gri, koyu mavi, taşlanmış kot tarzı modeller büyük bedenleri daha ince gösterecek modellerdir. Şunu da unutmayın ki her türlü vücut tipi için eğer büyük bedense toparlayıcı, likralı olan pantolonlar en iyi seçeneklerdir. Büyük beden eşofman takımı olsun tayt veya pantolon olsun vücut tipine göre seçim yapılması çok önemlidir.

 

Zayıf Gösteren Pantolon Çeşitleri Nelerdir?

 

Zayıf görünmek istiyorsanız en garanti pantolon modelleri toparlayıcı, likralı modellerdir. Zayıf gösteren kot pantolon istiyorsanız likralı, toparlayıcı kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Büyük beden beli lastikli modeller, büyük beden toparlayıcı likralı modeller, büyük beden tayt tarzındaki pantolonlar, dar boru paça kumaş pantolonlar, toparlayıcı yüksek bel tayt pantolonlar, büyük beden şeritli pantolonlar zayıf gösteren pantolon modelleri kadın seçenekleri arasında yer alır. Renk olarak füme, koyu gri, koyu çivit mavisi veya siyah pantolonlar daha ince görünmeyi sağlayan pantolon modelleridir.

 

Toparlayıcı Likralı Kot Tayt

 

Kendinizi daha zayıf ve daha formda hissetmek ve öyle görünmek istiyorsanız mutlaka toparlayıcı, likralı kot tayt modellerini keşfetmelisiniz. En garanti zayıf gösteren pantolon modeli likralı ve toparlayıcı olan modellerdir. Dolabınızda birkaç farklı renkte toparlayıcı, likralı kot tayt olursa zayıf görünebileceğiniz kombinler yapabilirsiniz. Beğendiğiniz kot pantolonları giymekte zorlanıyor olabilirsiniz. Likralı modeller hiç zorlanmadan kolay giyebileceğiniz ve içinde de konforlu hissedebileceğiniz modellerdir.

 

Dar Paça Toparlayıcı Tayt Pantolon

 

Pantolonla zayıf görünmenin kurallarından birisi de paça şeklini ve boyunu doğru seçmektir. Dar paça toparlayıcı tayt pantolonlar daha uzun ve daha zayıf gösteren pantolonlardır. Zayıf gösteren kumaş pantolon giymek istiyorsanız dar paça olan modelleri tercih etmelisiniz. Bol paça pantolonlar sizi olduğunuzdan daha kısa ve daha kilolu gösterebilir. Büyük bedenlerde vücut şeklinden dolayı kısa görünme sorunu da olur. Daha uzun ve daha ince görünmek için gene dar paça toparlayıcı tayt şeklinde olan modelleri denemelisiniz.

 

Toparlayıcı Yüksek Bel Pantolon

 

Göbek, bel bölgesi büyük bedenlerde en sorunlu bölgelerdir. Bu sorunu mükemmel bir şekilde çözen toparlayıcı yüksek bel pantolonlar formda görünmenin sırrıdır. Zayıf gösteren pantolon arıyorsanız mutlaka toparlayıcı yüksek bel modellere göz atmalısınız. Bu modellerde zayıf gösteren pantolon renkleri siyah, füme, koyu mavi gibi koyu tonlarda renklerdir. Toparlayıcı yüksek bel pantolonlar bel ve göbek bölgenizi toparlayarak daha ince görünmenizi sağlar. Üstelik çok daha konforlu ve rahattır. Büyük bedenlerde zayıf görünmenin en kolay yolu likralı, toparlayıcı ve yüksek bel pantolonları tercih edilmesidir. Bu pantolonlarla dilediğiniz gibi şık kombinler yapabilirsiniz. Uzun gömlekler, tişörtler, bluzlar şık kombinler yapabileceğiniz parçalardır. Yüksek bel pantolonlarda sadece tayt modelleri bulunmaz. Kot pantolon ya da kumaş pantolon tarzında yüksek bel toparlayıcı zayıf gösteren pantolon seçenekleri de vardır.

 

Beli Lastikli Büyük Beden Kot Pantolon

 

Konfor ve rahatlığı şıklıkla buluşturan beli lastikli büyük beden pantolonlar da zayıf gösteren pantolonlar arasında yer alır. Büyük beden beli lastikli pantolonlarda düğme veya taş detayı gibi şık tasarım detayları da bulunur. Zayıf gösteren pantolon seçeneklerinde farklı tarzlar arayanlar için bu modeller harika seçenekler sunar. Günlük rahat ve şık kombinler yapmak için beli lastikli büyük beden pantolon modelleri tercih edilebilir. Lacivert, füme, mavi kot tarzında beli lastikli büyük beden pantolonlar zayıf gösteren pantolon seçenekleri arasında şık stil detayları sunan modellerdir.

 

Etiketler: blog
Mayıs 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR