Zayıf Gösteren Abiye Elbise Modelleri Nelerdir?

zayıf gösteren abiye seçimi nasıl yapılır

Her şeyden önce büyük beden diye bir kavram olduğunu ve kilolular için harika çözümler sunduğunu bilmelisiniz. Klasik bedenler arasında sizi güzel gösterecek büyük beden elbise modelini bulamazsınız. Günlük kullanımın yanı sıra özel günlerde kullanılacak abiye elbise modellerinde sizi zayıf gösterecek bedeninize uyacak bir model bulamayacağınızı düşünebilirsiniz. Ancak düşünüldüğünün aksine abiye elbise modelleri arasında da zayıf gösteren bir abiye elbiseyi kolaylıkla bulabilirsiniz. Çok beğendiğiniz elbise modellerinin veya yeni trendlerin de büyük bedende karşılığı vardır. Büyük beden alışverişini keşfettikten sonra kusursuz şıklığın anahtarını da bulmuş olursunuz.

 

Zayıf gösteren abiye elbise seçerken şunlara dikkat etmelisiniz;

  • Vücut tipinizi belirleyin ve vücut tipinize uygun stilleri keşfedin.
  • Kiloları kapatmak için doğru kumaş türünü tercih edin.
  • Kesim olarak vücut tipinize ve büyük bedene uygun kesimleri bulun.
  • Ten renginize göre zayıf gösterecek elbise renklerini belirleyin.
  • Abiye altına giyeceğiniz iç çamaşırın da toparlayıcı olması gerektiğini unutmayın.
  • Boyunuzun uzunluğuna göre abiye elbise uzunluğunun nasıl olması gerektiğini öğrenin.

Sadece elbise seçiminde değil, pantolon olsun, büyük beden tayt seçimi olsun tüm kıyafetlerde vücut tipine göre seçim yapmak önemlidir. Ancak özel gecelerde giyilecek abiye kıyafetlerde detaylara daha fazla dikkat edilmesi gerekir. Kesim, tasarım detayları, dekolte stili zayıf gösteren abiye elbise modellerini bulmak için bakılması gereken detaylardır.

Zayıf Gösteren Elbise Modeli Nasıl Seçilir?

 

Elbise seçerken doğru detaylara dikkat ederek daha zayıf görünmek mümkündür. Aynı şekilde yapılacak yanlış seçimler daha kilolu veya daha kısa görünmenize de neden olabilir. Zayıf gösteren abiye elbise modelleri de günlük elbise modelleri de vücut tipine uygun kesimde ve tasarımda olmalıdır.

Elbiselerde hareket detayları belli bölgelerde olur. Omuz, bel, etek kısmı gibi bölümlerde tasarım hareketleri öne çıkar. Büyük beden zayıf gösteren abiye elbise modelleri de günlük elbise modelleri de vücut tipine uygun tasarım detaylarına sahip olmalıdır. Her şeyden önce büyük bedenseniz çok hareketli elbise modelleri tercih etmemelisiniz. Yani bel kısmında büyük bir kemer, omuzlarda fırfırlar gibi hareket detayları zayıf görünmeyi engeller. Kiloluları zayıf gösteren zayıf gösteren abiye elbise modelleri ve günlük elbise modellerinin seçimi yaparken size birkaç önemli ipucu vermek istiyoruz:

  • Hareketli tasarım detaylarından kaçının (omuzda fırfır, belde büyük kemer ya da kurdele gibi).
  • Hangi bölgeniz daha kiloluysa o bölgelere kıvrım veren kesimleri tercih edin.
  • Dar ve vücudu saran elbise modellerinden uzak durun.
  • Saten gibi vücut hatlarını ortaya çıkaran kumaşları tercih etmeyin.
  • Kiloları kapatan bol kesimli ve zarif detayları modelleri seçmeye çalışın.
  • Kısa boyluysanız ve bacaklarınız kalınsa mini elbise modellerinden kaçının.
  • Şalvar model elbise modellerinin büyük bedene yakıştığını unutmayın.
  • Göğüs altından bollaşan elbise modellerli de büyük bedene yakışan modellerdir.

Hem günlük elbise hem de zayıf gösteren abiye elbise modelleri için bu ipuçlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıca zayıf gösteren abiye elbise modelleri seçilirken kumaş türüne ve hareket detayına daha fazla dikkat etmek gerektiğini de unutmamalısınız.

 

Vücut Tipinize Göre Kilo Kapatan Elbise Modelleri Nereden Alınır?

 

Henüz keşfetmediyseniz büyük beden tarzın sihirli dünyasını bir an önce keşfetmelisiniz. Klasik bedenlerde sizi zayıf gösterecek, güzelliğinizi ortaya çıkaracak tasarımları bulamazsınız. Kilolu bayanlar zayıf gösteren abiye elbise modelleri ya da günlük elbise modelleri için büyük beden tarzın uzmanından alışveriş yapmalıdır. Tarzım Süper olarak büyük beden kıyafet tasarımında uzmanlaşmış kaliteli marka alternatifi sunuyoruz. Zayıf gösteren abiye elbise modelleri ve ünlük elbise modelleri için sitemizde keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Klasik beden aralığından ve kesimlerden farklı olarak büyük beden tarzda tasarımlar farklıdır. Kiloları kapatan, zayıf gösteren ve şık elbise modellerini sitemizde kolaylıkla bulabilir ve detaylı şekilde de inceleyebilirsiniz. Çok şık ve kaliteli sizi olduğundan daha zayıf gösterecek abiye elbise modellerini Tarzım Süper tasarımları arasından seçebilirsiniz.

Büyük beden tasarımlar kilolular için özel tasarımlardır. Büyük bedeni keşfetmeyen kilolular kendilerine yakışacak kıyafetler bulmakta zorlanır. Oysa büyük bedenleri zayıf gösteren abiye elbise modelleri gibi birçok kategoride büyük beden şıklığını yaşamak mümkündür. Kilolu olmanız şık ve etkileyici görünmenize engel değildir. Sadece doğru yerden doğru kıyafetleri almanız gerekir.

Zayıf gösteren abiye elbise modelleri gibi birçok farklı kategoride büyük beden giyim seçenekleri vardır. Gecelik, eşofman, günlük elbise, pantolon gibi giyim ürünlerinde zayıf gösteren büyük beden seçenekleri sitemizden inceleyebilirsiniz. Zayıf gösteren abiye elbise modelleri ve diğer kategorilerde büyük beden seçenekleri oldukça fazla alternatif sunar. Anında süper şık olmak için Tarzım Süper büyük beden giyim avantajlarından yararlanabilirsiniz. Tam size göre ve zayıf gösteren elbiseler, pantolonlar, günlük kombin parçaları gibi birçok büyük beden giyim seçeneğini sitemizde bulabilir ve avantajlı fiyat olanaklarıyla beğendiğiniz modelleri hemen sipariş edebilirsiniz.

 

Ten Renginize Göre Zayıf Gösteren Abiye Elbiseleri Nasıl Tercih Etmelisiniz?

 

 

Zayıf görünmenin kombin sırlarından birisi de ten rengine göre elbise seçimi yapmaktır. Özellikle zayıf gösteren abiye elbise modelleri arıyorsanız ten renginize göre hangi modellerin sizi zayıf göstereceğini bilmelisiniz. Elbette büyük bedenler için koyu renkler her zaman daha zayıf gösteren renklerdir. Ancak koyu tenli, esmer olan büyük bedenlilerin ve daha açık tenli büyük bedenlerin tercih edeceği renkler farklı olmalıdır.

Zayıf gösteren abiye elbise modellerini seçerken ten renginize göre seçim yapmalısınız. Koyu tenli ve esmerler için daha açık ama çok açık olmayan zayıf gösteren abiye elbise modelleri daha uygundur. Örneğin; yeşil, parlak olmayan pembe tonları, mavi tonları esmer ve koyu tenlilere yakışacak zayıf gösteren abiye elbise modelleri arasında yer alır. Buğday tenliler için lila ve mor tonları, kırmızı, somon gibi renkler tercih edilebilecek renklerdir.

Kiloluları zayıf gösteren abiye elbise modelleri her zaman koyu renklerde olmak zorunda değildir. Doğru kesim ve doğru tasarım tercih edildiğinde açık tonlar da giyilebilir.

Tüm bunların yanı sıra zayıf gösteren abiye elbise modellerinde kumaş tercihine de çok dikkat etmek gerekir. Kumaş ve kesim doğru tercih edilirse her renk ve tonda abiye elbise giyilebilir. Beyaz tenliler için zayıf gösteren abiye elbise modelleri pembe, siyah, şeftali tonları gibi renklerde olabilir. Şeftali ve pembe tonlar beyaz tenli mavi gözlü olanlara çok yakışır. Lila ve mor tonları esmer tenlilere çok yakışan renk tonlarıdır. Somon, krem tonları buğday tenlilere yakışan renk tonlarıdır. Elbise içinde zayıf ve şık görünmek için büyük beden tasarımlar arasından seçim yapmak önemlidir.

Unutmayın ne kadar kilolu olduğunuz değil elbisenizi neye göre tercih ettiğiniz şıklığınızı belirleyecektir.

 

Etiketler: blog
Mayıs 21, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR