Kendinize Uygun Büyük Beden Tayt Seçimini Nasıl Yaparsınız?

büyük beden tayt seçimi nasıl yapılır

 

Taytla istediğiniz her şeyi kombinleyebilir, istediğiniz yere uygun stiller oluşturabilirsiniz. Büyük beden bir taytla hem klasik hem de spor şıklığı kolayca yakalama imkanınız bulunur. Gündelik cool tarzınızın da en önemli destekçisi elbette konforlu ve şık taytlar olacaktır. Peki, benim güzelliğimi ortaya çıkaracak modeller hangileridir diye soruyorsanız merak etmeyin, herkes için süper tarzın anahtarı olacak büyük beden tayt modelleri bulunur.

Öncelikle kendi bedeninizi iyi tanımanız gerekir. Bedeninizin kilo fazlalıkları nerelerde, nereleri kapatıp nereleri ortaya çıkarmak istiyorsunuz belirlemelisiniz. Örneğin; baldırlarında, diz kısmında fazlalık olanlar tüllü, pencereli modellerden uzak durmalıdır ya da göbek bölgesinde fazlalık olanlar kesinlikle yüksek bel toparlayıcı büyük beden tayt çeşitlerine bakmalıdır. İsterseniz şimdi seçiminizi yaparken size yol gösterecek detayları açıklayalım!

 

Tayt Bedeni Nasıl Seçilmelidir?

Büyük beden tayt seçimi yaparken kendi beden ölçülerinize uygun, rahat edebileceğiniz beden aralığına bakmalısınız. Doğru seçimi yapmak için evde giymiş olduğunuz ve rahat ettiğiniz tayt varsa bakabilirsiniz. Yoksa dar olan pantolonlarınıza da göz atabilirsiniz. Tam bedeni almak her zaman daha iyidir.

Bir beden küçük alıp zayıf gözükürüm diye düşünmeyin. Tam bedeninizi alarak daha formda görebilirsiniz. Büyük beden tayt kapıda ödeme fırsatıyla sitemizden sipariş edeceğiniz taytlarda tam bedeninizi kolaylıkla bulabilirsiniz. Büyük bedenli olan taytlarda 42 bedenden 54 bedene kadar büyük beden tayt seçeneğini sitemizdeki tüm modellerde bulabilirsiniz. XL’dan 5 XL’a kadar beden aralığı da tercih edebilirsiniz. Ürün detaylarında manken beden ölçülerine bakarak da fikir sahibi olma imkanınız vardır.

Ölçülerinizi belirledikten sonra sıra model ve renk seçimine gelir. Bu açıdan hafif dokuya sahip, esnek kumaşlı büyük bedenli olan tayt seçeneklerimizde her bedene uygun zengin model seçeneklerimiz bulunur. Büyük beden tayt pantolon çeşitlerini de sitemizden detaylı şekilde inceleyebilir ve beden aralığı tercihini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Zayıf Gösteren Taytları Nasıl Bulabilirsiniz?

leopar desenli tayt

Tayt seçimini doğru yaparak gerçekten de daha zayıf görünebilirsiniz. Büyük beden toparlayıcı tayt modelleri tam aradığınız etkiyi yapar. Bel, göbek, basen, kalça ve bacaklarınızı toparlayarak tam istediğiniz görünümünü yakalamanızı sağlar.

Ayrıca toparlayıcı büyük bedenli taytları uzun tişört, uzun gömlek veya uzun bluzlarla kombinleyerek çok daha zayıf görünebilirsiniz. Likralı taytlar da zayıf görünmenizi sağlayacak modellerdir. Aslında tüm büyük beden taytlar toparlama etkisine sahiptir. Zayıf gösteren tayt arıyorsanız kot tarzındaki likralı, toparlayıcı modellere bakabilirsiniz. Siyah, mavi ya da beyaz kot görünümlü taytlarla zayıf görünme şansınız vardır.

Büyük beden tayt seçimi yaparken kendi fazlalıklarınıza da dikkat etmelisiniz. Bacak kısmınız kiloluysa düz renkleri tercih ermeli, göbeğiniz fazlaysa büyük beden yüksek bel tayt tercih etmelisiniz. Boyunuz kısaysa fazla desenli modeller yerine düz modeller daha iyi olacaktır. Kısa boylar bilek üstünde biten büyük bedenli taytlarla daha zayıf görünebilir.

Toparlayıcı likralı beyaz taytla, siyah bluz ve siyah topuklu ayakkabı kombini yapabilirsiniz. Bel bölgesini ve göbeğini toparlamak isteyenler için yüksek bel toparlayıcı tayt modelleri zayıf gösteren modellerdir. Siyah tayt ve açık renk üst kombinleriyle zayıf görünebilirsiniz. Açık renk tayt ve daha koyu renk üst kombinleri de aynı etkiyi yapar. Desenli bir model tercih ederseniz daha uzun üst giymelisiniz. Süper tarzı yakalamak için toparlayıcı etkisi olan modelleri tercih edebilirsiniz.

Şık Gösteren Tayt Kombinleri

Tayt bir kombin parçası olarak sihirli bir parçadır. Çok farklı tarzlarda farklı şık stiller yakalamanızı sağlar. Büyük bedendeki tayt modelleriyle birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz.

Yüksek bel toparlayıcı büyük beden parlak tayt modellerinden mat yeşil harika kombinler için tercih edilebilir. Bu modelle beyaz tişört ve beyaz sneaker kombini yapabilirsiniz. Daha klasik bir tarz yakalamak içinde yeşil parlak tayt, pudra şık uzun bir gömlek ve pudra tonlarında bir topuklu ayakkabı tercih edebilirsiniz.

Toparlayıcı likralı kot görünümlü modellerle ister klasik ister spor kombinler yapma imkanı sağlar. Açık mavi kot tayt ile beyaz bluz ve beyaz günlük ayakkabı tercih edebilir ya da salaş bir bluz üzerine yelek ve sandaletle bohem bir tarz oluşturabilirsiniz. Siyah baskılı tişört kot tayt ve renkli sneaker ile spor şıklığı da yakalayabilirsiniz.

Kot görünümlü büyük beden taytları şık ceketlerle tamamlayabilir ve spor şıklık yakalayabilirsiniz. Salaş krem rengi hırka, füme kot görünümlü tayt ve topuklu bot ile cool bir tarz oluşturma imkanı sağlar.

Deri görünümlü tayt, beyaz tişört ve gri-siyah ceket ile tarzınızı tam olarak ortaya koyacak şık kombini tamamlayabilirsiniz. Parlak gülkurusu toparlayıcı tayt üzerine açık renk bir bluz ve açık renk botla şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Gideceğiniz yere göre büyük beden taytlar ile istediğiniz tarzda kombinleri ufak dokunuşlarla yapabilirsiniz. Aradığınız süper tarzı yakalamak için indirimli büyük beden olan tayt modellerimize göz atabilirsiniz. Uygun fiyat, yüksek kalite farklı, şık tasarımlar, taksitle ödeme imkanı gibi avantajlarımızı değerlendirebilirsiniz. Beğendiğiniz büyük beden taytları sitemizden detaylı olarak inceleyerek tam istediğiniz bedeni bulabilir, indirim ve kampanya olanaklarımızı takip ederek mükemmel seçimler yapabilirsiniz.


Etiketler: content
Nisan 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR